Για να φτιάξουμε το δεντρόσπιτό μας, χρειάστηκε μεράκι. Χρόνος, προσωπική εργασία και πολύ ταλέντο.Είναι όλα χειροποίητα, προσεγμένα, ασφαλή, καθόλου πλαστικό...

Από μια ομάδα με φαντασία και όραμα για περισσότερα!
Προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε τον πήχη, με τρομερή προσοχή στη λεπτομέρεια.
Είναι ό,τι καλύτερο έχουν δει τα παιδικά μάτια στον τόπο μας.

Εμείς του Δεντρόσπιτου, σχεδιάσαμε μια Ακαδημία Τέχνης και Επιστήμης.
Γεμάτη φως και μουσικές και θέατρο, γεμάτη παιχνίδια μυαλού και σώματος, μια Ακαδημία, τίποτα λιγότερο από την καλύτερη στον τόπο μας.

Δεν είμαστε παιδότοπος. Δεν είμαστε καφετέρια ή εστιατόριο.
Είμαστε παιδαγωγοί. Εξειδικευμένοι. Χορογράφοι, Γυμναστές, Μουσικοί, Θεατρολόγοι, Εικαστικοί, Μαθηματικοί, Φιλόλογοι, Παιδαγωγοί.Το Δεντρόσπιτό μας, απασχολεί αποκλειστικά τους καλύτερους εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς.

Θα υπάρξουν φορές, που θα αφήσετε με απόλυτη ασφάλεια τα παιδιά σας στις δασκάλες μας και θα επικεντρωθείτε στις δικές σας ανάγκες. Για λίγες ώρες...

Στο Δεντρόσπιτο σας παρέχουμε υπηρεσίες εστιατορίου πολλών αστέρων. Τελειώνοντας με το φαγητό, τη μουσική και το κρασί σας, θα «θυμηθείτε» και τα παιδιά σας που παίζουν μαζί μας.
Δεν είμαστε εστιατόριο, αλλά έχουμε chef και sous chef, μαγειρεύουμε τα πάντα μόνοι μας, εκείνη τη στιγμή - τα ίδια φαγητά που τρώμε εμείς και τα παιδιά μας. Τα καλύτερα.

Παίζουμε μουσικές, χορεύουμε, κάνουμε show.

Το Δεντρόσπιτό μας, έχει σχέδιο που φαίνεται από το πρώτο μας μωρό, αυτό στα Βριλήσσια.
Η επικοινωνία, η στρατηγική και το όραμα μας όμως, είναι να επενδύσουμε σε κάθε πόλη με το ίδιο τρίπτυχο: Μεράκι - Ακαδημαϊκή ουσία για τα παιδιά – Υπηρεσίες 5 αστέρων για τους γονείς.

…και πολύ δουλειά.
petros@dendrospito.gr
Close Menu